Το αλάτι Χιών... ανανεώνεται!

Η Xιών με παράδοση από το 1935 ασχολείται με την επεξεργασία και την εμπορία θαλασσινού αλατιού. Το όνομα Χιών στην καθαρεύουσα σημαίνει Χιόνι και συμβολίζει την καθαρότητα και την αγνότητα του σωστά επιλεγμένου αλατιού, συνυφασμένο με την ιστορία της Ελλάδας.

 

Σήμερα το αλάτι Χιών αποκτά νέο αέρα! Ανανεώνει την εικόνα του με ένα σύγχρονο, δυναμικό, λιτό αλλά και διαχρονικό σήμα, που λειτουργεί ως σφραγίδα του ποιοτικού χαρακτήρα της εταιρίας. Πηγή έμπνευσης η σύμπραξη του ήλιου και της θάλασσας για την δημιουργία κάτι μοναδικού και πολύτιμου, όπως το αλάτι. Βασικά στοιχεία του σήματος, ο κύκλος που συμβολίζει τον ήλιο, το μπλε χρώμα που συμβολίζει τη θάλασσα και το λευκό που συμβολίζει την καθαρότητα και την αγνότητα του κρύσταλλου του αλατιού.

 

Η στρατηγική ανάπτυξη του σήματος έχει ως στόχο την ικανοποίηση και την διευκόλυνση του καταναλωτή με νέες συσκευασίες, νέες σειρές προϊόντων και νέες προτάσεις που... νοστιμεύουν τη ζωή μας! Η Χιών, φέρνει μια φρέσκια και σύγχρονη άποψη στην αγορά του αλατιού στην Ελλάδα κι αυτό είναι μόνο η αρχή!